Christmas tag

imageHoi allemaal! Vandaag heb ik de christmas tag voor jullie, zo kunnen jullie mij ook een beetje beter leren kennen. Nou ja, mijn kerst smaak dan 😛 ik hoop dat jullie de tag leuk vinden!

Wat is je favoriete kerstliedje?

All I want for christmas is you! Als ik dat liedje luister kom ik helemaal in de kerst sfeer, ookal is het hartje zomer! Wanneer ik dat lied luister komt alles van kerst samen voor mij.

Wat is je favoriete kerstfilm?

Ik heb zelf niet echt een favoriet, er zijn zoveel leuke kerstfilms! Ik zou zeggen kijk alle films die je leuk lijken op kerst, een kerst filmmarathon is altijd goed!

Wat staat er bovenaan op jouw kerstverlanglijstje?

Dat het een leuke en gezellige kerst wordt! Maar qua spullen zou ik gaan voor bijvoorbeeld van die kerst confetti dingen en de kerst editie spullen van lush zijn ook altijd goed!

Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?

Beetje bruine oogschaduw met een mooie glitterlipgloss!

Wat draag je het liefst tijdens kerst?

Een lekkere warme trui met iets van een kerst thema erop!

Speel je liever buiten in de sneeuw, of geniet je binnen van een kop warme chocolademelk?

Lastig, eerst buiten in de sneeuw allerlei dingen doen en daarna naar binnen gaan met chocomelk om weer op te warmen!

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?

Nou, wat mij een hele leuke kerstplanning lijkt is dat ik in Lapland ben met een hele grote kerstboom vol met slingers ballen en allerlei andere dingen erin en dan een rit maken met elanden en in je houten kerst huisje thuis komen waar het eten met een heerlijke geur op je wacht….*droomt verder*

Wat ga jij doen met kerst dit jaar?

Dit jaar ga ik gewoon simpel bowlen en natuurlijk een heerlijk kerst diner eten! Natuurlijk komen er ook wat cadeautjes onder de boom.

Heb je een echte kerstboom of een neppe?

Eerst hadden wij altijd een neppe maar sinds vorig jaar nemen wij een echte kerstboom,.

Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?

Wij nemen elk jaar een ander thema, vorig naar hadden we wit en goud. Maar dat verschilt dus per jaar!

Wat is je favoriete kerstsnack?

Mijn favoriete ‘snack’ zijn toch wel kerstkransjes en gingerbread cookies! Daar kan je altijd mee thuis komen bij mij! Dus heb je een overschot, kom gerust brengen 🙂

Dit was dan de christmas tag, ik hoop dat jullie hem een beetje leuk vonden! Als je de tag ook gaat doen of gedaan hebt is het leuk als je een linkje in de reacties zet want ik vind dat altijd leuk om te lezen!

2 gedachtes over “Christmas tag

    1. Nou, niet elk jaar. Mijn ouders vroeger deden alle kleuren in de kerstboom waardoor wij dus nog heel veel spullen hebben die mijn ouders dan nog hadden, de meeste kleuren hebben wij al! Alleen kopen wij wat als er iets echt leuks is in die kleur. Anders gebruiken we gewoon spullen die we al eerder gekocht hebben of gekregen hebben 🙂

      Like

Plaats een reactie